Βοηθάμε Την Αλεξάνδρα Σταματοπούλου Για Τους Παραολυμπιακούς 2016

Συνεισφέρουμε στην πορεία της Αλεξάνδρας προς τη Βραζιλία και τους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2016.

Η Αλεξάνδρα Σταματοπούλου είναι μια Ελληνίδα αθλήτρια κολύμβησης με αναπηρία. Μέλος της Εθνικής ομάδας, της Ελληνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας Αμεα, κάτοχος των Πανελληνίων ρεκόρ στην κατηγορία της, στα 50μ. και 100μ. ελεύθερο και ύπτιο, με συμμετοχές σε Πανευρωπαϊκούς και Παγκόσμιους αγώνες, η Αλεξάνδρα έχει αποδείξει την αξία της. Έχει ήδη εξασφαλίσει με τις επιδόσεις της τη συμμετοχή της για το 2016 στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα κολύμβησης στην Ισπανία και στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.

Ωστόσο, σε αυτήν την προσπάθειά της και για την καλύτερη προετοιμασία της ενόψει των Παραολυμπιακών αγώνων, είναι απαραίτητη η εξασφάλιση οικονομικής βοήθειας. Η καθημερινή μετακίνησή της για τις προπονήσεις, η αγορά του αγωνιστικού της εξοπλισμού και το κόστος μετακίνησης του προπονητή της στους αγώνες, δυστυχώς δεν καλύπτονται από το Ελληνικό κράτος. Μέσα σε ένα περιβάλλον γενικότερης οικονομικής κρίσεως, τέτοιες προσπάθειες ίσως θεωρούνται δευτερεύουσες.

Καλούμε όλους κι όλες εσάς, που πιστεύετε πως οφείλουμε να επικροτήσουμε αυτήν την προσπάθεια της Αλεξάνδρας Σταματοπούλου, να  συνεισφέρετε στην πορεία της. Ο σκοπός της συλλογής των απαραίτητων πόρων για την συνέχιση των προπονήσεων και για την ομαλή συμμετοχή της Αλεξάνδρας στους Αγώνες είναι σίγουρα αξιόλογος. Ας βοηθήσουμε όλοι όσο μπορούμε!

Η καμπάνια για την Αλεξάνδρα βρίσκεται εδώ

Οποιεσδήποτε δυσκολίες στην πληρωμή λύνονται εδώ

Καλή επιτυχία, Αλεξάνδρα ΜΑΣ!

 

FB: Αλεξάνδρα Σταματοπούλου

http://www.faysbook.gr/images/asouzana/05_03_2015/7.jpg

http://www.womensports.gr/images/alex1.jpg