Μια Βόλτα Στο Φιλοζωικό Σωματείο Νίκαιας – Κερατσινίου

“Τα σκυλιά ποτέ δε με δαγκώνουν. Μονάχα οι άνθρωποι” Marilyn Monroe

Την προηγούμενη Κυριακή, 15 Νοεμβρίου 2015, βρεθήκαμε στο Φιλοζωικό Σωματείο Νίκαιας – Κερατσινίου. Όπως κάθε Κυριακή, η προγραμματισμένη βόλτα με τα χαρωπά σκυλάκια του καταφύγιου ξεκίνησε στις 14:00.

Το περιβάλλον είναι ειδυλλιακό για βόλτα, μιας και υπάρχει άπλετος χώρος γεμάτος πράσινο για να βγάλετε βόλτα τον Σκούμπυ, τη Μάγια και τα υπόλοιπα σκυλιά. Πεταχτά αυτάκια, κουνιστές ουρίτσες, βλέμματα γεμάτα ευγνωμοσύνη!

Φιλοζωικό Σωματείο Νίκαιας-Unique life

Φιλοζωικό Σωματείο Νίκαιας-Unique life

Στο Φιλοζωικό Σωματείο Νίκαιας – Κερατσινίου, έναν σύλλογο μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα,  φιλοξενούνται πάνω από 50 ζωάκια και καθημερινά δίνεται μάχη για την επιβίωσή τους. Γνωρίσαμε τους εθελοντές και μας εξέπληξε η ανιδιοτελής τους προσφορά και η αγάπη, που δείχνουν σε όσους τετράποδους φίλους το έχουν ανάγκη.

Τώρα ετοιμάζονται πυρετωδώς για το Bazaar τους, που θα λάβει χώρα 5 & 6 Δεκεμβρίου 2015, στη Νίκαια. Η Unique Life θα βρίσκεται εκεί και σας περιμένουμε όλους!

Φιλοζωικό Σωματείο Νίκαιας-Unique life

Φιλοζωικό Σωματείο Νίκαιας- Unique life

Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε πως από μέρα σε μέρα τυπώνεται το ημερολόγιο του Σωματείου για το 2016. Το ημερολόγιο θα είναι ξεχωριστό και είμαστε υπερήφανοι χορηγοί του. Συγκεκριμένα, θα περιλαμβάνει φωτογραφίες με το ΠΡΙΝ και το ΜΕΤΑ, με ζωάκια, που σώθηκαν από τους εθελοντές και βρήκαν μια ζεστή αγκαλιά, γεμάτη αγάπη και στοργή! Θα είναι διαθέσιμο προς πώληση στο Bazaar, στη συμβολική τιμή των 5 ευρώ.

Καλή επιτυχία στο έργο σας, φίλοι του Σωματείου! 

Φιλοζωικό Σωματείο Νίκαιας- Unique life

Φιλοζωικό Σωματείο Νίκαιας-Unique life

Φιλοζωικό Σωματείο Νίκαιας - Κερατσινίου

 

Φωτογραφίες: ©Unique life​