“Καπουλέτοι Και Μοντέκκοι”: Η Αριστουργηματική Όπερα Του Μπελλίνι Για Πρώτη Φορά Από Την ΕΛΣ

Μια συγκλονιστική ιστορία αγάπης μεταφερμένη στο σήμερα, με τους ρομαντικούς ήρωες του Μπελλίνι.

Με ενθουσιασμό και ακατάπαυστο χειροκρότημα υποδέχθηκε το αθηναϊκό κοινό στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών την όπερα του Βιντσέντζο Μπελλίνι “Καπουλέτοι και Μοντέκκοι”, σε σκηνοθεσία του διακεκριμένου Γάλλου Αρνώ Μπερνάρ και υπό τη μουσική διεύθυνση του δικού μας Λουκά Καρυτινού. Το σπουδαίο αυτό αριστούργημα του ρομαντικού μπελ κάντο, που εξιστορεί την ιστορία αγάπης του Ρωμαίου και της Ιουλιέττας, παρουσιάζεται για πρώτη φορά στην ιστορία της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, σε συμπαραγωγή με την Αρένα της Βερόνας και το Τεάτρο Λα Φενίτσε της Βενετίας.

Τα υπέροχα σκηνικά και τα κοστούμια εντυπωσιάζουν, ενώ οι ερμηνείες των δύο βασικών πρωταγωνιστριών, στους ρόλους των δύο ερωτευμένων νέων, δεν αφήνουν κανέναν ασυγκίνητο. Μια συγκλονιστική ιστορία αγάπης μεταφερμένη στο σήμερα, με τους ρομαντικούς ήρωες του Μπελλίνι, από πρωταγωνιστές-φαντάσματα ενός μουσείου, να ζωντανεύουν και να γίνονται ένα με το κοινό.

Μια μεγάλη παραγωγή, μια άρτια τεχνικά δουλειά, με εξαιρετικούς καλλιτέχνες από όλον τον κόσμο να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό επί σκηνής. Μια παράσταση που θα σας μεταφέρει σε μιαν άλλη εποχή, γεμάτη νοσταλγία.

*Συμμετέχει η Ορχήστρα και η Χορωδία της ΕΛΣ.

Μέγαρο Μουσικής Αθηνών (Αίθουσα Α. Τριάντη)
Επόμενες παραστάσεις: 20 και 21 Νοεμβρίου 2015
Ώρα έναρξης: 20.00
Διάρκεια: 140 λεπτά.