Καλώς Ήρθατε Στον Δυναμικό Κόσμο Του Tae Bo

Έχεις βαρεθεί τα ίδια και τα ίδια και αναζητάς μια άσκηση, που θα σε σηκώσει από τον καναπέ και θα σου δώσει την ενέργεια και τη ζωτικότητα που έψαχνες; Αν ναι, το Tae Bo, το οποίο είναι ένας συνδυασμός έντονης αεροβικής άσκησης και βασικών χτυπημάτων από το kick boxing, το μποξ και το καράτε, είναι αυτό που θες!

Το Tae Bo, αν και λειτουργεί εξαιρετικά και ως μέθοδος αυτοάμυνας, δεν αποσκοπεί στην επίθεση. Στόχος του είναι να σε κάνει να ιδρώσεις, να εκτονωθείς, να γεμίσεις ευεξία και να δεις το σώμα σου να αλλάζει μέρα με τη μέρα. 

ΤΑΕ ΒΟΧ 1

Με το Tae Bo ο ασκούμενος δουλεύει όλους τους μυς του και ως εκ τούτου το αποτέλεσμα είναι θεαματικό, καθώς το λίπος μειώνεται με γοργούς ρυθμούς και το σώμα γραμμώνει. Ακόμα και εκείνοι, όμως, για τους οποίους η απώλεια βάρους δεν είναι αυτοσκοπός, θα δουν τεράστια διαφορά στην αντοχή, την αυτοσυγκέντρωση, την ισορροπία και τον συντονισμό τους, ενώ ταυτόχρονα θα ενισχύσουν τη μυϊκή τους δύναμη και το καρδιαγγειακό τους σύστημα.

Αν, λοιπόν, αγαπάς τον χορό, τη μουσική, τις έντονες αεροβικές ασκήσεις και δεν φοβάσαι να ιδρώσεις, τότε το Tae Bo είναι η ιδανική επιλογή για εσένα!

Στο βίντεο που ακολουθεί η καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής και Personal Trainer, Ζίνα Τασσούλα, μας μυεί -μαζί με τους μαθητές της- στον δυναμικό κόσμο του Tae Bo!

 

Φωτογραφίες: Lydia Sideri ©Uniquelife