Οικολογικά Θέρετρα Με Διάσημα Ονόματα: Marlon Brando Και Jean-Michel Cousteau 

οικολογικά θέρετρα

Πανέμορφοι προορισμοί έχουν συνδυάσει την εξωτική τους γοητεία με διάσημα ονόματα, αναλλοίωτα στο χρόνο. Δύο τέτοιοι μαγευτικοί προορισμοί αποτελούν τα οικολογικά θέρετρα Marlon Brando και Jean-Michel Cousteau, που σας προσκαλούν να τα ανακαλύψετε!

Ο Marlon Brando υπήρξε ζεν πρεμιέ και ο απόλυτος σταρ του Χόλυγουντ για πολλές δεκαετίες, με αποκορύφωμα στην καριέρα του τον εμβληματικό ρόλο του ως Vito Corleone στην τριλογία “Ο Νονός”. Μαγεύτηκε από το νησί Tetiaroa κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας “Η Ανταρσία του Μπάουντυ” το 1962, ενώ πάντοτε ονειρευόταν να εγκατασταθεί εκεί μαζί με τον έρωτα της ζωής του, την καλλονή Tarita.

 

οικολογικά θέρετρα

Marlon Brando, “Η Ανταρσία του Μπάουντυ”

Ο Jean-Michel Cousteau από την άλλη έχει κληρονομήσει το σπουδαίο όνομα του πατέρα του, τον παγκοσμίου φήμης εξερευνητή Jacques-Yves Cousteau, καθώς και την αγάπη του για τη θάλασσα και τους θησαυρούς του βυθού της.

οικολογικά θέρετρα

Jean-Michel Cousteau

Το θέρετρο The Brando βρίσκεται στη Γαλλική Πολυνησία κι αποτελείται από μικρά ιδιωτικά νησάκια, στα οποία διέμεναν οι γηγενείς βασιλείς για αιώνες. Το θέρετρο Jean-Michel Cousteau αποτελεί ένα ακόμη διαμάντι του Νότιου Ειρηνικού Ωκεανού στα νησιά Fiji. Και οι δύο αυτοί εξωτικοί προορισμοί χαρακτηρίζονται οικολογικοί, καθώς το περιβάλλον προστατεύεται και ο χρόνος δεν έχει αλλοιώσει καθόλου την αρμονία της φύσης.

οικολογικά θέρετρα

The Brando, νησί Tetiaroa

οικολογικά θέρετρα

The Brando

οικολογικά θέρετρα

The Brando Spa

Σπάνιες μορφές βλάστησης και υποθαλάσσιου πλούτου φανερώνονται μπροστά σας. Καθώς εξερευνάτε το βυθό, χιλιάδες χρώματα και λαμπυρίσματα σας γοητεύουν και σας καλούν να βουτήξετε ακόμη πιο βαθιά. Βρίσκετε τη χαμένη σας εσωτερική ισορροπία κι έρχεστε πιο κοντά στη φύση, μέσα από τον ομορφότερο καμβά ζωγραφικής.

οικολογικά θέρετρα

Βίλα στο JeanMichel Cousteau

Αν και προσελκύουν τουρισμό όλο το χρόνο, η ιδανική εποχή για να επισκεφτείτε τα οικολογικά θέρετρα The Brando και Jean-Michel Cousteau είναι από τον Ιούλιο έως και το Σεπτέμβριο. Την περίοδο αυτή ο καιρός είναι ξηρός, χωρίς πολλές βροχοπτώσεις, το κλίμα ήπιο, τα νερά καθαρά και κρυστάλλινα και υπάρχουν οι κατάλληλες συνθήκες εξερεύνησης.

Αποδράστε λοιπόν με τον ιδανικότερο τρόπο κι ανακαλύψτε τόπους μοναδικούς, όπου η κάθε σπιθαμή είναι βγαλμένη μέσα από τα πιο γλυκά όνειρα και όπου η κάθε ημέρα είναι εξίσου συναρπαστική και γεμάτη εκλεκτούς θησαυρούς!

οικολογικά θέρετρα

Jean-Michel Cousteau, Fiji

 

The Brando στο νησί Tetiaroa

The Brando on Tetiaora from Pacific Beachcomber on Vimeo.

 

 

Φωτογραφίες: telegraph.co.uk, imgkid.com, rolexwallpaper.com, tahitilegends.com, voices.nationalgeographic.com,