Ανάψτε τις μηχανές σας, φορτώστε αδρεναλίνη και ας αρχίσουμε όλοι μαζί να μετράμε αντίστροφα μέχρι την Παρασκευή, 12 Ιουνίου 2015. Τότε, οι 12 κορυφαίοι αθλητές freestyle motocross θα διαγωνιστούν σε μία επική τοποθεσία, για πρώτη φορά στην Αθήνα. Το Λατομείο Μαρμάρου Διονύσου αποτελεί μια υπερβατική τοποθεσία, όπου το παρελθόν συνυπάρχει με το παρόν και το μέλλον σε μια ποιητική σύνδεση. Το μέρος από όπου εξορύχθηκε το μοναδικό μάρμαρο του Παρθενώνα και τόσων άλλων μνημείων πολιτιστικής κληρονομιάς των Ελλήνων και του κόσμου, είναι το ίδιο μέρος, όπου την Παρασκευή θα διεξαχθεί ένα σπουδαίο σύγχρονο event.

Το Red Bull X-Fighters έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα και ως φόρο τιμής στο ένδοξο παρελθόν, αλλά και στην ειδυλλιακή τοποθεσία του Διονύσου, έχει επιλέξει αυτό το σκηνικό για έναν αγώνα, που συνεπαίρνει όλους τους θεατές. Η μεγαλύτερη πίστα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος 2015 θα προσφέρει μοναδικές στιγμές σε όσους παρευρεθούν στο συγκλονιστικό αυτό γεγονός, όπου η ταχύτητα και το ταλέντο ξεχειλίζουν. Η αγωνία θα χτυπήσει κόκκινο σε αυτή τη μάχη γιγάντων του freestyle motocross, με σκοπό την εξασφάλιση ης καλύτερης δυνατής θέσης για τη διεκδίκηση του πρωταθλήματος.

Οι αναβάτες που θα αγωνιστούν την Παρασκευή στο Λατομείο είναι οι εξής:

1. Clinton Moore (AUS)
2. Levi Sherwood (NZL)
3. Tom Pages (FRA)
4. Dany Torres (ESP)
5. Remi Bizouard (FRA)
6. Adam Jones (USA)
7. Javier Villegas (CHI)
8. Josh Sheehan (AUS)
9. Taka Higashino (JPN)
10. Rob Adelberg (AUS)
11. Maikel Melero (ESP)
12. David Rinaldo (FRA)

Για όσους γνωρίζουν αυτή η λίστα περιλαμβάνει πραγματικά τους καλύτερους αναβάτες σε παγκόσμιο επίπεδο κι έτσι ο αγώνας αναμένεται συγκλονιστικός.

Ετοιμαστείτε, λοιπόν, για μια υπέροχη εμπειρία και παρακολουθήστε με κομμένη την ανάσα, είτε ως θεατές στην καταπληκτική τοποθεσία, που μονάχα η Αττική μπορεί να προσφέρει, είτε συντονισμένοι στους δέκτες σας (θα υπάρχει ζωντανή τηλεοπτική κάλυψη από τον ΣΚΑΪ και το Novasports 1 HD, όπως φυσικά κι από το Red Bull TV). 

 

 

Φωτογραφία: redbullxfighters.com