Έχετε ακούσει για το Quizdom; Μάλλον η απάντηση είναι θετική, μιας και μιλάμε για μια εφαρμογή, που αριθμεί πάνω από 1 εκατομμύριο χρήστες στην Ελλάδα. Η λίστα φανατικών αυτού του παιχνιδιού γνώσεων πολλαπλασιάζεται με φρενήρεις ρυθμούς, καθιστώντας το Quizdom ανάμεσα στις πιο επιτυχημένες social apps στη χώρα μας. Ποιο είναι το μυστικό του; Μα φυσικά, η διαδραστικότητά του!

Μιλάμε για το πρώτο social quiz στην Ελλάδα. Συνδέεσαι με τις επαφές σου στο Facebook, το Skype, το Viber, το Gmail ή το WhatsApp και συγκρίνετε τις γνώσεις σας, σε ένα διασκεδαστικό παιχνίδι! Οι ερωτήσεις χωρίζονται σε κατηγορίες, όπως η Ιστορία και οι Γλώσσες, η Γεωγραφία και το Lifestyle. Με στατιστικά, που ανανεώνονται συνεχώς, μπορείς να δεις ποιος είναι ο βασιλιάς του Quizdom κάθε στιγμή. Οι ερωτήσεις ανανεώνονται αρκετά συχνά, ενώ μπορείς αν θες να προτείνεις και τη δική σου ερώτηση.

Ο άνθρωπος πίσω από το Quizdom είναι ο Τριαντάφυλλος Ξυλούρης, Κρητικός που μεγάλωσε στη Γερμανία και καλλιέργησε την αγάπη του για τα παιχνίδια από πολύ νωρίς. Αυτό που κατάφερε ήταν να κρατήσει το παιχνίδι απλό, χωρίς να καταντά κουραστικό. Με το σωστό marketing και με τις κατάλληλες ανανεώσεις υλικού κι ερωτήσεων, ο χρήστης κινητοποιείται συνέχεια και το ενδιαφέρον του δεν παύει ούτε στιγμή να καταλαγιάζει.

Γιατί Να Αναμετρηθώ Μέχρι Τελικής Γνώσης στο Quizdom;

  • Γιατί είναι το πρώτο social quiz στην Ελλάδα κι όλοι μιλάμε γι’ αυτό!
  • Γιατί υπάρχουν πολλές κατηγορίες για να επιλέξεις, κρατώντας αμείωτο το ενδιαφέρον σου!
  • Γιατί θα αυξήσεις τις γνώσεις σου διασκεδαστικά!

Και φυσικά, γιατί είναι μια προσπάθεια με ελληνικό χρώμα, διασκεδαστικό κι επιμορφωτικό χαρακτήρα, που προωθεί τον ευγενή ανταγωνισμό μεταξύ φίλων. Χρειάζεται να πούμε τίποτε άλλο;

 

Δείτε πώς να κατεβάσετε το Quizdom:

Από το Apple Store

Από το Google Play

 

Φωτογραφίες: giros.gr