Απολαύστε Όλα Τα Οφέλη Της Γυμναστικής Με Απλές Ασκήσεις

Βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού και οι περισσότεροι από εμάς περιμένουμε πώς και πώς τις διακοπές, προκειμένου να ξεκουραστούμε -σωματικά και ψυχικά- και να αποφορτιστούμε από τα βάρη και τις έγνοιες της καθημερινότητας. 

Αυτό που δεν πρέπει ωστόσο να παραμελήσουμε είναι τον εαυτό μας και το σώμα μας. Κι αν στο άκουσμα και μόνο της λέξης “γυμναστήριο” επαναστατείτε ή βαριέστε στην ιδέα να τρέξετε έξω μόνοι σας, τότε υπάρχει λύση! 

1

Η καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής και Personal Trainer, Ζίνα Τασσούλα, μας δείχνει κάποιες πολύ απλές ασκήσεις, που μπορούμε όλοι να κάνουμε μαζί με έναν φίλο μας είτε στο σπίτι, είτε στο πάρκο, είτε ατενίζοντας τη θάλασσα. Το μόνο που χρειαζόμαστε είναι ένα στρώμα, δυνατή μουσική και την καλή μας διάθεση, φροντίζοντας έτσι το σώμα μας και απολαμβάνοντας ταυτόχρονα τις ομορφιές της εποχής. 

2JPG

Τις ασκήσεις, που θα παρακολουθήσετε στο βίντεο που ακολουθεί, μπορείτε να τις επαναλάβετε 2 με 3 φορές σε μορφή κύκλου -ή και περισσότερες, αναλόγως με την κούραση και την όρεξή σας-, ενώ η διάρκεια της κάθε άσκησης είναι γύρω στα 30-40 δευτερόλεπτα. Οι ασκήσεις εστιάζουν στην εκγύμναση των κοιλιακών μας μυών, του στήθους και των χεριών μας.

Γυμναστείτε λοιπόν εύκολα, γρήγορα και διασκεδαστικά, απολαμβάνοντας μέσα σε λίγα μόλις λεπτά όλα τα οφέλη της άσκησης. Καλό καλοκαίρι σε όλους! 

 

Φωτογραφίες: Lydia Sideri ©Uniquelife