Ανανεώνουμε Το Σπίτι Μας Με Απλά Μυστικά Ανοιξιάτικης Διακόσμησης

άνοιξη ανοιξιάτικη διακόσμηση unique life

Την άνοιξη ανανεωνόμαστε και μαζί με εμάς ανανεώνουμε το σπίτι μας, με όμορφες λεπτομέρειες, που αλλάζουν τη διάθεσή μας!

Ο καιρός πλέον επιτάσσει ολική ανανέωση, με τις θερμοκρασίες να ανεβαίνουν επικίνδυνα και να σηματοδοτούν το τέλος μιας εποχής. Ο χειμώνας φαίνεται να μας αποχαιρετά για τα καλά και η άνοιξη εδραιώνεται στις καρδιές και τις ψυχές μας … γιατί όχι και στο σπίτι μας; Το Πάσχα κοντοζυγώνει, με την Πρωτομαγιά και την επιβλητική γιορτή των λουλουδιών να μας χαλαρώνει και να μας αλλάζει τη διάθεση. Γιατί, όσο δύσκολα κι αν περνάμε, μια ηλιόλουστη μέρα μέσα στη φύση είναι πάντοτε πηγή αισιοδοξίας κι ελπίδας.

Μέσα στη γενική καθαριότητα και το συμμάζεμα των χειμωνιάτικων ρούχων, μήπως ήρθε η ώρα για να υιοθετήσουμε ορισμένα από τα hot trends της ανοιξιάτικης διακόσμησης; Σας υποσχόμαστε πως θα νιώσετε αμέσως πιο όμορφα σε ένα σπίτι γεμάτο χρώματα και γιορτινό χαρακτήρα. Χωρίς να ξοδευτείτε λοιπόν και με μεγαλύτερο όπλο σας τη δημιουργικότητα, ορίστε τι μπορείτε να κάνετε:

  • Καθαρίστε, προτού ξεκινήσετε την ανανέωση.
  • Βάψτε έναν τοίχο στο σαλόνι ή την κρεβατοκάμαρά σας ή χρησιμοποιήστε μια ταπετσαρία σε έντονα χρώματα.
  • Ανανεώστε το σαλόνι με ριχτάρια σε κάποιο ζωηρό χρωματισμό κι αγοράστε λουλουδάτα μαξιλάρια.
  • Χρησιμοποιήστε τα λουλούδια παντού, είτε σε βάζα στο κέντρο του τραπεζιού, είτε φτιάχνοντας μια γωνιά με φρέσκα μυρωδικά στην κουζίνα.
  • Ανακυκλώστε παλιά βαζάκια κι άλλα αντικείμενα, δημιουργώντας κατασκευές με έντονες βαφές, πετραδάκια και κουμπιά, κορδέλες και φιόγκους.
  • Εκμεταλλευτείτε την ομορφιά και τη φρεσκάδα των λεμονιών, όχι μόνο στη μαγειρική, αλλά και διακοσμητικά.
  • Αναμίξτε το παλιό με το καινούριο, πειραματιστείτε με αλλαγές στα έπιπλα κι επιστρατεύστε καινούρια υφάσματα και χρωματιστές λεπτομέρειες παντού.
  • Περιποιηθείτε τον κήπο και το μπαλκόνι σας, φροντίζοντας να περνάτε περισσότερο χρόνο έξω και πάντοτε αφήνοντας τον ήλιο να λούζει το εσωτερικό του σπιτιού.

Ακολουθήστε τις συμβουλές μας και απολαύστε τη ζωή, γιατί είναι μοναδική, σωστά; Από την ομάδα της Unique Life, τις καλύτερες ευχές ώστε η άνοιξη να φωλιάσει στις καρδιές όλων μας!

  

Φωτογραφία: furniturenation.com